gittigidiyor

Merhaba arkadaşlar SatToIP uygulaması nedir

bekomehmet81

Vip Üye
Katılım
13 Haz 2011
Mesajlar
443
Tepkime puanı
9
Puanları
18
Yaş
42
Konum
aydın
Merhaba arkadaşlar
SatToIP uygulaması ne işe yarar bilgisi olan varmı acaba
 

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,291
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
geçen bi arkadaş aradı SatToIP destekli uydu varmı diye sordu abi o nedirki dedim smiles24
iptv destekli uydu alıcı dedi :)
 

coolmeen

Vip Üye
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
648
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Anlayabildigim kadarıyla,uydudan yapılan ip tv yayınıdır.Extra internete gerek duymadan data ile uydudan ip tv izleme sistemidir.
 

coolmeen

Vip Üye
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
648
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Nasılki bilgisayarı internete baglayıp video film izliyorsak,işlemcisi uygun receviri uyduya baglayıp,uydudan verilecek iptv-stream yayınlarını izleyebilecegiz.Fakat bunun için recevirin işlemcisinin iptvtosat sisteme uygun olması lazım.
Tahminimce bu sistemde ilegal yayın yapılmasına izin verilmez.Şimdi çogu kişi bu sistem ile şifreli kanalları bedava izleyebileceklerini sanıyorlar ama buna tahminimce izin verilmeyecek.Yasal şifresiz kanalları ve izni olan bazı şifreli kanalları ve uygun film ve videolar izlenebilir diye tahmin ediyorum.
Artısı inernete gerek olmaması olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst