gittigidiyor

Messenger için Büyük Güncelleme!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından birisi olan Facebook Messenger, yeni güncelleme ile ana sayfaya kavuşuyor. İşte Messenger'ın ana sayfası hakkında tüm detaylar!


featured1.jpg
Dünyanın en popüler ikinci mesajlaşma uygulaması olan Facebook Messenger, her ay yaklaşık olarak 900 milyon kişi tarafından kullanılıyor. Messenger için büyük bir güncelleme planlayan Facebook, yeni ana sayfa sekmesi ile daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor.
Messenger, Android'de SMS Gönderecek!

Facebook Messenger için Ana Sayfa özelliği!

Facebook'un mesajlaşma ürünleri başkan yardımcısı David Marcus, Messenger'a eklenilen yeni ana sayfa ile birlikte favori kişilere hızlıca ulaşılabildiğini, doğum günü olan kişilerin görülebildiğini belirtiyor. Bunların yanı sıra aktif olan ve sık görüşülen kişilerde ana sayfada görülüyor.


asset-4-kopya.png

Ayrıca görüşme sırasında sol üst köşede bulunan Home bölümüne tıklayarak, doğrudan ana sayfaya dönebilirsiniz. Facebook bu özelliğini duyurmak için yayınladığı blog yazısında, genel anlamda amaçlarının bir sohbete başlamadan önce insanların aradıkları kişileri kolayca bulmalarını sağlamak olduğunu belirtiyor.

Facebook Messenger'a eklenen yeni ana sayfa özelliği henüz tüm kullanıcılar tarafından kullanılamıyor. Ancak, kısa bir süre içerisinde gelecek olan güncelleme ile tüm kullanıcılara ulaşacaktır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst