gittigidiyor

Micromax Canvas 5

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Geçtiğimiz aylarda Micromax Canvas Silver 5 inceliği ile mobil gündeme oturan Hintli akıllı telefon üreticisi, nihayet Canvas 5’i açıkladı. Cihazın donanım özellikleri birçok markanın amiral gemisi cihazlarından farksız. Bu heberi neden mi yazdık? Micromax Canvas 5 sadece 180 Dolar! Evet şaka gibi duruyor olabilir ama gerçek. Peki fiyatı gibi donanım özellikleriyle de bizleri şaşırtcak mı? Kısacası donanım özelliklerini özetleyelim.
İşlemci performansını MediaTek MTK6753 yonga setiyle destekleyen Micromax Canvas 5, ekran ölçütü olarak 5.2-inç boyutlarında full HD (1920×1080 piksel) çözünürlük sunuyor. Öte yandan RAM ve ROM depolama oldukça yüksek tutulmuş. Bu da kullanıcılarını oldukça sevindrirecek gibi gözüküyor. 3 RAM belleğine sahip cihazda 16 GB dahili depolama alanı sunulmuş.Fotoğraf ve videolarda güzel kareler yakalamak için 13MP arka kamera, 5MP ön kamera yeterli gözüküyor.2,900mAh bataryası ile bir günü çıkarabiliyor. Diğer özelliklerini de hızlıca bahsedecek olursak çift SIM desteği, 4G LTE, Wi-Fi, GPS ve Bluetooth gibi bağlantı özellikleri yer alıyor.
Şimdiden gündemde yerini alan Micromax Canvas 5 Avrupa’ya ne zaman geleceği ise belli değil.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst