gittigidiyor

Microsoft, Creators Update İçin Canlı Yayın Yapacak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows10-titus.jpg


Microsoft, Creators Update İçin Canlı Yayın Yapacak


Microsoft, Creators Update güncellemesi ile ilgili önemli yenilikleri canlı yayınlanan bir etkinlikte gösterecek!



microsoft-creators-update-icin-canli-yayin-yapacak.jpg




Microsoft, Creators Update güncellemesindeki geliştiricilere özel yenilikleri internet üzerinden canlı yayınlanan bir etkinlikte gösterecek. 8 Şubat'taki etkinlikte programcılar, Creators Update'in "uygulamaları, oyunlar ve Microsoft'un en son geliştirici ürünleri" ile ilgili daha fazla bilgi edinebilecekler.
Etkinliğin ev sahipliğini Windows Developer Platform direktörü Kevin Gallo ve Windows mühendislik takımı yapacak. Gallo ve mühendislik takımı sahnede, "harika yazılımlar geliştirmenize yardımcı olmak için Windows 10 API'larındaki ve araçlarındaki son gelişmeleri" gösterecek. Microsoft, yıllık geliştirici etkinliği Build'i bu sene Mayıs ayında düzenlemeyecek. Bunun nedeni, muhtemelen Creators Update'in Nisan'da yayınlanacak olması. Dolayısıyla Build, bir sonraki büyük güncelleme olan Redstone 3'e odaklanacak.

Windows Developer Day için yerinizi bu adresten ayırtabilirsiniz.

Windows10-titus.jpg




 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst