gittigidiyor

Microsoft Lumia 550

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Hatırlanacağı üzere Microsoft 6 Ekim’de düzenlediği etkinlikte iki üst düzey akıllı telefona ek olarak uygun fiyatlı bir model de tanıtmıştı. Lumia 550 akıllı telefon Windows 10 Mobile deneyimini ekonomik bir cihazla yaşamak isteyen kullanıcıları hedeflemekte. Lumia 550 Fransa’da ön satış listelerinde boy göstermiş vaziyette. Beyaz ve siyah renk seçenekleri bulunan ürünün fiyatı ise 129.90 Euro olarak belirlenmiş. Satış tarihi konusunda net bir bilgi verilmiyor. Cihazın önümüzdeki günlerde diğer Avrupa ülkelerinde de ön sipariş listelerine girmesi muhtemel.
Akıllı telefonun 4.7 inç genişlikli ekranı 1280 x 720 piksel çözünürlük değerine sahip. 5 MP ana kameraya LED flaş eşlik ediyor, ön kısımda 2 MP kamera var. 1.1 GHz dört çekirdek Cortex-A7 işlemcili Qualcomm Snapdragon 210 yongaseti, 1 GB RAM, 8 GB kapasiteli genişletilebilir dahili depolama birimi ve 2100 mAh kapasiteli pil gibi mütevazi bileşenler bizlerle.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst