gittigidiyor

Microsoft Lumia 650

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Uygun fiyatlı ve yüksek performans sunan akıllı telefonlar üreten Microsoft, çok yakın bir zamanda kullanıcıların karşısına Surface Phone adını taşıyan yeni akıllı telefonları ile çıkacağı haberini duyurmasından sonra ise sosyal medyaya Microsoft ile ilgili olarak yeni bir iddia ortaya atıldı. Yayımlanan bilgiye göre; Microsoft’un Lumia serisinin son üyesi 650 olacak ve 5 inç ekranlı aynı zamanda uygun fiyat etiketine sahip olan son akıllı telefon olacağı çok konuşulmakta. Özellikle uygun fiyatlı bir akıllı telefon almak isteyenler tercihlerini ilk olarak Microsoft’un Lumia modeli akıllı telefonlardan yana kullanıyordu. Önümüzdeki dönemde Microsoft’un neler yapacağına dair resmi bir bilgi yok ancak Windows 10’lu telefonlarda önemli değişiklikler beklenmekte
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst