gittigidiyor

Microsoft Lumia 950 ve 950 XL, Avrupa’da farklı ülkelerde ön siparişe sunuldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Microsoft’un yeni nesil üst seviye modelleri Avrupa pazarında yerini alıyor…

microsoft-lumia-ocg.jpg

Microsoft, 6 Ekim’de bir etkinlik düzenledi ve bir çok yeni cihazını resmi olarak duyurdu. Bunlar arasında Lumia 950 ve Lumia 950 XL olarak firmanın yeni üst seviye akıllı telefon modelleri yer alırken, ayrıca Lumia 550 olarak yeni bir giriş seviyesi modeli de duyuruldu.
microsoft-lumia-950.jpg

Microsoft sadece bunlarla da sınırlı kalmadı. Firmanın yeni küçük güçlü notebook modeli Surface Book yanı sıra yeni tablet modeli Surface Pro 4 de gün yüzüne çıktı.
Duyurunun ardından geçtiğimiz gün bazı perakende satıcılar üzerinden İngiltere’de Microsoft Lumia 950 ve Lumia 950 XL akıllı telefonun ön siparişe sunulduğu haberlerini sizlere vermiştik. Şimdi de Avustralya, Almanya ve Hollanda da bu yeni akıllı telefonların ön sipariş olarak listelendiği bilgisi geldi.
Lumia 950 XL için belirlenen fiyat etiketi €700 olurken diğer model ise Lumia 950 €600 olarak listelenmiş durumda. Avusturya’da dağıtım tarih 27 Kasım olarak belirtilirken, Almanya’da ise 10 Aralık olarak belirlenmiş.
Hollanda’da ise bir perakende satıcı ön siparişe verenlere dock şarj cihazını ücretsiz olarak veriyor.
Yeni akıllı telefonların ortak özelliklerine bakacak olursak eğer, 3GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 20MP Pureview arka kamera, 5MP ön kamera, Windows 10 Mobile mobil işletim sistemi olarak sayılabilir.
Diğer taraftan Lumia 950 model 5.2″ 2560×1440 piksel Quad HD ekran içeriyor. Lumia 950 XL ise 5.7″ 2560×1440 piksel Quad HD ekran ile sunuluyor. Yonga setlerine baktığımızda ise Lumia 950 Qualcomm Snapdragon 808 ile, Lumia 950 XL ise Qualcomm Snapdragon 810’den güç alıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst