gittigidiyor

Microsoft, Mobil Cihaz ve PC'ler için Yeni Windows Insider Sürümlerini Yayınladı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows10-titus.jpg



microsoft-mobil-cihaz-ve-pcler-icin-yeni-a4st.jpg


Microsoft, Mobil Cihaz ve PC'ler için Yeni Windows Insider Sürümlerini Yayınladı

Microsoft, Windows 10 Creators Update kapsamında yapılan geliştirmelerin test edildiği yeni sürümleri Windows Insider kullanıcıları için yayınladı.
Redmond merkezli teknoloji devi Microsoft, Mart ayının sonlarından itibaren öncelikle masaüstü bilgisayarlar ve Nisan ayından itibaren de akıllı telefonlarda kullanıma sunulacak olan Windows 10 işletim sisteminin yeni büyük güncellemesi Windows 10 Creators Update için geliştirme çalışmalarını devam ettiriyor. Windows Insider programı ile kullanıcıların da test ettiği ve geliştirme sürecine katkıda bulunduğu Windows 10 Creators Update güncellemesi için yeni Windows Insider yapıları kullanıma sunuldu.

win-10-sistem-gereks%C4%B1n%C4%B1m%C4%B1.jpg


Windows 10 Creators Update güncellemesi genel olarak performans iyileştirmeleri ve hata gidermelerinin dışında Microsoft Edge tarayıcı için yeni özellikler, Cortana geliştirmeleri, güncelleme deneyimi geliştirmeleri ve bazı yeni özellikler getiriyor. Windows 10 Creators Update ile özellikle eylem merkezi ve görev çubuğu yenilikleri dikkat çekecek. Microsoft, Windows Insider programı çerçevesinde masaüstü PC'ler için son olarak geçtiğimiz yıl bir slow ring (yavaş halka) yapısı yayınlamıştı. Geçtiğimiz hafta Windows Insider fast ring bilgisayar kullanıcıları için kullanıma sunulan Windows 10 Insider Preview Yapı 15048 sürümü bugün slow ring için de kullanıma sunuldu. Bu aynı zamanda 2017 yılında PC'ler için kullanıma sunulan ilk slow ring yapı oldu.

Microsoft ayrıca Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 15051 sürümünü Insider Fast Ring için kullanıma sundu. Bu yapı ile beklenen özellikler tabi ki gelmedi. Ancak, Yapı 15047 ile rapor edilen hataların bir çoğunun giderildiği belirtiliyor.

Microsoft, Windows 10 Creators Update güncellemesini Mart ayı sonunda ya da en geç Nisan ayı başlarında Windows 10 bilgisayarlar ve tabletler için kullanıma sunacak. Akıllı telefonlarda kullanıma sunulacak Windows 10 Mobile Creators Update güncellemesi ise iki haftalık gecikme ile kullanıcılarla buluşacak. Microsoft'un ayrıca 10 Mayıs tarihinde başlayacak Build Geliştirici Konferansında, Redstone 3 kod adlı bir sonraki büyük Windows 10 güncellemesini de tanınması bekleniyor. Windows 10 Redstone 3 güncellmesinin yıl sonundan önce yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Windows10RedstoneHeader1.png

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst