gittigidiyor

Microsoft Surface Artık Daha Somut!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Microsoft Surface Artık Daha Somut![/h][h=2]Microsoft uzun zamandan beri gündemde yeni telefon modeli ile yer almayı başarırken yeni telefon için iddialar çok daha gerçek olmaya başladı.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
microsoft-surface-artik-daha-somut.jpg
Microsoft tarafından piyasaya sunulacak olan yeni telefonun Microsoft Surface Phone olarak adlandırılacağı belirtilirken gelen son bilgiler bu iddiaları doğruladı. Bu bakımdan yeni telefon modelleri ile piyasada yer alacak olan Microsoft, Nokia ile yapılan işbirliğinin ardından tek başına önemli bir operasyona başlamış olacak.
Surface Mobili Kurtarır Mı?
Özellikle bilgisayar sektöründe Microsoft Surface adı ile yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaran marka mobil sektörde de aynı ismi kullanarak benzer bir etki almak istiyor. Bu açıdan Microsoft tarafından telefon için yapılacak tanıtımların ardında resmen piyasaya çıkılması da markanın mobil sektördeki geleceğini doğrudan etkileyecek.
Yüksek Özellikler Kullanılacak
Yeni telefonda yüksek özelliklerin tercih edilmesi bu konuda beklentilerin daha da artmasını sağlarken telefon için resmi bir şekilde açıklama yapılmaması, gizli bir şekilde çalışmaların yürütülmeye çalışılması da büyük bir merak uyandırıyor. Telefon için bugüne kadar gelen bilgilerde yeni telefonun tasarımı ve aynı zamanda adı net bir şekilde paylaşılmış durumda. Fakat telefonun ne zaman piyasaya çıkacağı ile ilgili henüz net bir detay bulunmuyor.
Microsoft Son Kozunu Oynayacak
Bugüne kadar piyasaya çok farklı modellerle giriş yapmasına karşın piyasadan istediği etkiyi göremeyen ve bu nedenle kısa süre içerisinde düşük satış rakamları nedeniyle beklentilerin altında kalan Microsoft, yeni modelinde tüm bu handikapları ortadan kaldırmak istiyor. Bu açıdan firma tarafından yapılacak yeni üretimler ile birlikte pazarda büyük bir etki yaşatılması bekleniyor. Aynı zamanda beklentilerin gerçekleşmeyecek olması da markanın sektördeki durumunu çok da güç bir hale getirecek.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst