gittigidiyor

Microsoft Windows 10 Creators İle İş Dünyasını Hedefliyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Microsoft Windows 10 Creators İle İş Dünyasını Hedefliyor![/h][h=2]Microsoft'un Windows 10 Creators güncellemesi önümüzdeki yılın başlarında yayınlanmaya başlayacak ve sanatçılar için yeni 3D görüntüleme ve karma gerçeklik araçları sunmaktan çok daha fazlasını yapacak. İşte Microsoft’un yeni dev planı.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
microsoft-windows-10-creators-ile-is-dunyasini-hedefliyor-1481456025.jpg
Microsoft'un Windows Enterprise and Security program yönetimi direktörü Rob Lefferts, dün bir blog yazısı ile gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Yazıda en çok dikkat çeken bölümler ise Windows 10 Creators güncellemesi ile ilgili detayların paylaşıldığı bölümler oldu.
Bir sonraki büyük Windows 10 güncelleştirmesiyle birlikte gelecek yeni özellikler arasında güvenlik açıklarının kapatılması, daha fazla düzeltme araçlarının ve BT yönetiminde zaman kazandıracak basitleştirici bulut tabanlı uygulamaların kullanıma sunulması bekleniyor. İş dünyası kullanıcıları, yeni indirme özellikleriyle Windows güncellemelerinin boyutunu azaltabileceği gibi Windows 10 Creators güncellemesi ile pek çok farklı araca da sahip olabilecek.
Geliştirilmiş Algılama, Ağ Tehditlerine Önlemler Alınacak
Microsoft'un Ağustos ayında Windows 10 Yıldönümü Güncellemesi yayınladıktan kısa bir süre sonra şirket, işletim sisteminin bir sonraki ana sürümünün 3D görüntüleme, işleme ve diğer sanatsal uygulamalar için yaratıcılık odaklı çeşitli araçlar getireceğini duyurdu. 2017'de gelecek sözde Creators Update ile birlikte Microsoft, tasarım görevlerini desteklemek için Surface Studio masaüstü ekranını, renk ve tasarım aracı yönetimini de artık farklı platformlarda sunmayı planlıyor. Lefferts dün yaptığı açıklamada Microsoft'un yeni Windows 10 Creators güncellemesi ile iş kullanıcılarına yönelik yeteneklerini ve iş kabiliyetlerini arttırmayı hedeflediğini söyledi.
Bu konuda çok fazla detay verilmezken iş dünyasının hedef alındığı güncellemenin sunulmasının ardından yeniliklerin ve yeni iş çözümlerinin neler olacağını görebilmek mümkün olacak.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst