gittigidiyor

Milli maç krizi çözüldü!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
26 Mart 2015 Perşembe

A Milli Takım'ın Hollanda ile oynayacağı ve TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşma, Show TV'den naklen yayınlanacak.

gkJoJ0.jpg


Milli maçı yayınlayacak kanal belli oldu!

Hollanda-Türkiye maçı ile ilgili yayın krizi çözüldü. 28 Mart Cumartesi günü Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşma, Show TV'den naklen yayınlanacak.

Show TV'den konu ile ilgili olarak yapılan son dakika açıklaması şöyle:

"Bilindiği üzere, Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları kapsamında oynanacak Türkiye-Hollanda milli maçının yayını konusu iki günden beri Turkiye gündemini meşgul etmektedir.

Show TV, dünden bu yana Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yürüttüğü iletişim çerçevesinde, Türk halkını milli bir maçı izlemekten mahrum bırakmama konusundaki sorumluluk bilinci ile, konunun ticari, ekonomik boyutuna bakışı ve hukuki duruşu değişmeksizin maçı yayınlama kararı almıştır."
 

baranky

Aktif Üye
Katılım
17 Ara 2011
Mesajlar
75
Tepkime puanı
1
Puanları
8
Yaş
39
Konum
Antalya
Arkadasla bir ülkenin milli takımının maçını ki böylr önrmli bir maçı yayınlayacak kanal bulunamıyor... Bizim elektrik paralarından TRT ye kesilen payları yemese bunlar o macı halkın parasıyla beslenen TRT yayınlamalıydı bu sıkıntılr olmadan önce... Ama helal olsun SHOW tv ye.....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst