gittigidiyor

Milli Park'ta HGS dönemi

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı'nda 18 Temmuz tarihinden itibaren Hızlı geçiş Sistemi (HGS) ile giriş yapılabilecek.



Milli Park'tan yapılan açıklamada, “Ziyaretçilerimizin Milli Parkımızın girişlerindeki beklemeleri ve yoğunluğu önlemek amacıyla yapılan protokol çerçevesinde 18.07.2022 tarihinde Giriş Gişelerimizde Bariyersiz Hızlı Geçiş Sistemi(Serbest Geçiş Sistemi) aktif hale gelecektir. Bu çerçevede ziyaretçilerimiz bekleme yapmaksızın direkt olarak Milli Parka giriş yapabilecektir. Nakit Gişe uygulaması kalkacağından ziyaretçilerimizin HGS etiketi edinmeleri gerekmektedir. HGS etiketi olmayan ya da bakiyesi yetersiz olan araçlar, geçici ihlalle geçiş yapacaklar ve 30 gün içinde HGS etiketi edinmeleri yada bakiye yüklemeleri halinde cezai işlem uygulanmayacaktır” denildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst