gittigidiyor

Milli takıma yeni ev!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
19 Kasım 2014 Çarşamba

Türkiye-Kazakistan maçı sonrası A milli futbol takımının bundan böyle gruptaki ev sahibi olarak oynayacağı karşılaşmaları Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynaması gündeme geldi.

b4zVnm.jpg


Türkiye Futbol Federasyonu Müsabakalar ve Organizasyon birimi yetkilileri, Kazakistan maçından sonraKayseri'yi arayıp stadın ve sahanın zemini hakkında son durum bilgisi aldı. Kayseri'de oynanan maçlarda bugüne kadar bir sorun çıkmaması ve stadın modern hali nedeniyle TFF'nin milli maçlar konusunda ilk tercihinin Kadir Has Stadı olduğu öğrenildi.

Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. Genel Müdürü Ali Üstünel, 8 Mart 2009 tarihinde hizmete açılan Türkiye'nin Arena konseptindeki ilk stadyumu olma özelliğini taşıyan Kadir Has'ın açıldığı günden bu yana 4 milli maç, 2 Türkiye Kupası, U-20 Dünya Kupası açılış maçı ve B grubu karşılaşmalarına ev sahipliği yaptığını belirtti. Üstünel, A milli futbol takımının bundan sonrası maçlarını Kayseri'de oynaması konusundaki gelişmeleri şöyle aktardı:

"Açıldığı günden bu güne milli takımlarımıza, U-20 Dünya Kupası'na, Süper Kupa finallerine ev sahipliği yapan tesisimiz, ilimiz ve ülkemize ilkleri yaşatmanın haklı gururunu yaşıyor. FIFA ve UEFA kriterlerine uygun olarak dizayn edilen tesisimiz; mimarisi, teknik imkanları, misafir ettiğimiz sporseverlere sunulan konfor ve güvenlik, işletiminde gösterilen profesyonel hizmet anlayışı ile ülke sporumuza hizmet etmektedir.

32 bin kişi kapasiteli Kadir Has Stadımız, 460 adet yüksek çözünürlüklü kamera, Passolig sistemine uygun 54 dijital turnikeyle ,Futbol Federasyonu tarafından Türk Milli Takımı'nın Euro 2016 eleme müsabakalarını oynayacağı aday statlardan birisi olarak bildirildi. Bunun için stadımızda UEFA denetçileri tarafından bir inceleme yapıldı ve bunun sonucunda UEFA değerlendirmelerinin en yüksek standardı olan 4 yıldız verildi. Türkiye- Kazakistan maçı sonrası TFF Müsabaka ve Organizasyon Birimi yöneticileri bizi arayıp, stadın ve zeminin son durumunu sordular. Bu da önümüzdeki dönemde milli takımımızın yeniden Kayseri'ye gelmesi anlamını taşıyor. İnşallah bu konudaki beklentimiz de boşa çıkmayacak ve milli takımımızı yeniden Kayseri'de ağırlayacağız" dedi

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadında bugüne dek Türkiye- Azerbaycan, Türkiye-Estonya, Türkiye- Andora ve Türkiye-Japonya U-20 milli maçları, Beşiktaş- İstanbul Büyükşehir Belediyespor , Fenerbahçe- Galatasaray Türkiye Kupası finalleri, U-20 Dünya Kupası açılış maçı ile B grubuna ait müsabakalar oynandı
 

draculu45

Elektronik Teknisyeni
Katılım
5 Ocak 2012
Mesajlar
162
Tepkime puanı
7
Puanları
18
Yaş
64
Konum
manisa
nerde olursa olsun artık insanları futboldan soğuttular
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst