gittigidiyor

Mount & Blade II Bannerlord e1.8.0 yaması çıktı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
TaleWorlds Entertainment milli gururumuz Mount & Blade II Bannerlord e1.8.0 yamasını yayınladı. Yeni güncelleme tam 35 GB'lık boyutu ile SSD düşmanı olsa da beraberinde birçok iyileştirme ve yenilik getiriyor. Hatta öyle ki, TaleWorlds güncellemenin Steam duyurusuna yeniliklerin hepsini sığdıramadığı için oyuncuları kendi web sitesinden okumaya davet ediyor.

Dev güncellemenin yama notlarının tamamı sitede uzun uzadıya belirtilmiş ancak bunu her oyuncunun okumak isteyeceğini düşünmüyoruz. Sizlerle bu haberimizde arada önemli olarak gördüklerimize ve oyun deneyimine en çok etki edenlere değineceğiz. Yama içeriğinde her güncellemede olduğu gibi oyunun çökmesine sebep olan birçok hata giderilmiş. Ancak uzun süredir erken erişimde olmasına rağmen hala oyunun bir anda kapanmasına sebep olan hatalar olduğu biliniyor.

Çökme sorunlarıyla beraber bir yığın bug da tespit edilip giderilmiş ve daha pürüzsüz bir oyun deneyimi vaat ediliyor. Yeni eklenen özelliklerden biri olarak ise Arena Master'dan klan üyelerinin perklerini sıfırlayabilme özelliği karşımıza çıkıyor. Artık oyuncular, klan üyelerinin özelliklerini de sıfırlayıp istedikleri gibi şekillendirebilecekler. Ayrıca oyuncunun perk puanlarıyla ilgili özellikle Tıp kısmında yeni düzenlemeler mevcut. Artık bu alanda oyuncular daha hızlı deneyim puanı kazanabilecekler.



Mount & Blade II Bannerlord e1.8.0 yaması çıktı



Oynanış düzenlemeleri ile birlikte birçok performans geliştirmesi de yeni güncellemenin hedefleri arasında. Özellikle kuşatmalar sırasında CPU performansının geliştirildiği yama notlarında açıklanmış. Aynı zamanda düşen silahlar, yapay zeka formasyonları ve yapay zeka mantıkları ile ilgili optimizasyonlar da yapılmış. Bu da stutter dediğimiz takılma tarzı problemlerin daha seyrek yaşanmasını sağlayacaktır.

Savaşlar sırasında destek birliklerin savaşa katılması konusunda da iyileştirmeler gelmiş. Takviye birlikler artık savaşın konuşlanma sınırları yakınında ortaya çıkacak ve uzun süre savaşa katılmalarını beklemeyeceğiz. Yine de ilk birlik dalgası savaşın haritadaki konumuna ve boyutuna göre her zaman orijinal yolda ortaya çıkacak. Aynı zamanda bir yapay zeka takviye birliklerin ortaya çıkması için en güvenli bölgeyi sizin için seçecek. Bu da katılan askerlerin hemen erimesinin önüne geçecektir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst