gittigidiyor

MSI Z170A Gaming M7 İle Hızaşırtma Rekoru Kırıldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

MSI Z170A Gaming M7 anakartı ile, Intel Core i7 6700K işlemcisinde dünya hızaşırtma rekoru kırıldı.

The Overclocking Knights adlı bir hızaşırtma takımı, MSI Z170A Gaming M7 anakartını kullanarak yeni bir rekor kırdı. Takım, Intel Core i7 6700K işlemcisinin çekirdek hızını 6.744MHz’e (6,74GHz) kadar artırarak PiFast dünya rekorunu kırdı. Ayrıca Cinebench R15 Benchmark yazılımda 6,36 GHz hızına ulaşarak kısa bir süreliğine de olsa birinci sıraya yerleşmeyi başardı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst