gittigidiyor

Muslera Hasan Şaş'ın takımına gidecek!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
Galatasaray kalecisi Muslera, Konyaspor maçı ve Fenerbahçe derbisi ile ilgili konuştu, eski antrenörleri Hasan Şaş'a takıldı..
wj90Wm.jpg



Yayıncı kuruluşun canlı yayın konuğu olan Hasan Şaş'a mesaj gönderen Muslera, "Buradan çılgın Hasan'a çok selam söylemek isitiyorum. Onunla çok güzel zaman geçirdik. Özlediğimiz, sevdiğimiz bir insan. Duydum ki takım çalıştıracakmış, kaleciye ihtiyacı olursa ben oynamaya hazırım" diye konuştu.

Başarılı file bekçisi maç için ise "Çok kötü oynayan vardı diyemeyiz. Deplasmanlarda iyi oynuyoruz, pozisyonlar buluyoruz ama futbol şansı yanımızda değil. Takımların iyi zamanı olabiliyor, kötü zamanı olabiliyor. Bazen iyi periyot yakalayabiliyor, bazen de kötü. Ama sahaya çıktığımızda yüzde yüzümüzü vermeye çalışıyoruz. Bu da lig sonuna kadar devam edecek" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe derbisi ile ilgili de konuşan Muslera şunları söyledi:
"Derbi maçları atmosferi bambaşka. Derbiye çıkıldığı zaman diğer maçlar bir kenara bırakılır. Kesinlikle var gücümüzle odaklanıp galibiyet almak isttiyoruz. Çılgın Hasan'a tekrar selamlar."
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst