gittigidiyor

Mutlu sona adım adım

ilanlife

Aktif Üye
Katılım
4 Mar 2014
Mesajlar
453
Tepkime puanı
9
Puanları
18
Konum
Merkez
Derbi yenilgisinin şokunu atlatan Fenerbahçe, zirve keyfini tekrar yaşatmak için Kadıköy'de sahne alıyor. Ligin dibinden Antalya'yı ağırlayacak Kanarya'da eksik çok ama kimsenin puan kaybetmek gibi bir düşüncesi yok.
gERp2Yw.jpg
Bitime sayılı günler kaldı, Fenerbahçe'de de geri sayım başladı. Şampiyonluk yolunda büyük avantaj sahibi olan Sarı-Lacivertliler, bugün Antalya'yı ağırlayacak. Lider kazanırsa Saracoğlu'nda kutlamalar başlayacak, mutlu son bir adım daha yakın olacak. Şükrü Saracoğlu’nda yine özel günlerden biri yaşanacak. Süper Lig’in lideri, mutlu sona giden yolda bugün Antalyaspor’u ağırlayacak. Sahasında bu sezon yenilgi yüzü görmeyen tek takım olan Fenerbahçe, kazanırsa bitime sayılı haftalar kala avantajını artıracak. Haftalar öncesinde taraftarlar prova yaparken, galibiyet halinde zafere bir adım daha yaklaşacak olan Sarı-Lacivertliler için kutlamalar başlayacak. 6 eksik oyuncusu bulunan Fenerbahçe, bu karşılaşmaya farklı 11’le çıkmak zorunda kalacak. Topal, Emre, Bekir, Emenike ile Gökhan cezaları, Egemen de sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Kalede Volkan yerini alacak. Savunma dörtlüsü ise Mehmet Topuz-Alves-Kadlec-Caner’den oluşacak. Teknik direktör Ersun Yanal, orta alanda Meireles, Selçuk ve Alper’i oynatacak. Takımın gol silahı ise en uçta Webo olacak.

Semih oynamayacak
Sarı-Lacivertliler’in rakibi Antalyaspor’da da önemli eksikler bulunuyor. Murat Duruer, İnsa ve Eyong Enoh sakatlıkları nedeniyle bu mücadelede forma giyemeyecek. Tedavisi süren Emrah Başsan 18 kişilik kadroya dahil edildi ancak oynaması zor gözüküyor. Kırmızı-Beyazlılar’da hafta boyunca eski takımına karşı forma giyip giyemeyeceği merak konusu olan Semih Şentürk ise ağrıları nedeniyle Kadıköy’e çıkamayacak.

MUHTEMEL 11'LER:
FENERBAHÇE: Volkan, Mehmet Topuz, Alves, Kadlec, Caner, Kuyt, Selçuk, Meireles, Alper, Sow, Webo.

ANTALYASPOR: Hakan, Koray, Giray, Boum, Musa N., Vederson, Serkan, İbrahim, Uğur, Tita, Diarra.

STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 19.00
YAYIN: LİG TV
HAKEM: Süleyman Abay
 

bekomehmet81

Vip Üye
Katılım
13 Haz 2011
Mesajlar
443
Tepkime puanı
9
Puanları
18
Yaş
42
Konum
aydın
Fener bahçeye şimdiden tebrik ederim şampiyonluğunu bir galatasarayli olarak tebrik ediyorum .
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst