gittigidiyor

MWC 2017 Yeni bir Blackberry akıllı telefonun görselleri ortaya çıktı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
yeni-bir-blackberry-akilli-telefonun-vlxz.jpg

Yeni bir Blackberry akıllı telefonun görselleri ortaya çıktı

Blackberry'nin henüz duyurulmamış yeni bir akıllı telefonu göründü.
Akıllı telefon pazarının kalbi İspanya, Barcelona'da atarken, bir çok firmadan yeni cihaz duyuruları geldi ve bunlardan birisi de Blackberry oldu. Firma Blackberry KEYone adındaki yeni bir akıllı telefonunu duyurmuştu. Bu cihazın arkasından yeni bir model daha ortaya çıktı. Bu yeni modelin giriş seviyesi düşük fiyatlı olarak geleceği ifade ediliyor.
blackberryjpg1488365254.jpg

Bir süre önce bilindiği gibi Blackberry bir açıklama yapmış ve Blackberry cihazların üretimi, satışı ve satış sonrası desteğinin Çinli teknoloji devi TCL Corp. tarafından yapılacağını duyurmuştu. Ancak görselleri ortaya çıkan bu yeni akıllı telefonun TCL Corp. üzerinden gelmediğini belirleyelim.
Kısa bir süre önce Blackberry, PT BB Merah Putih ile cihazlarının üretimi ve tasarımı için lisans anlaşması yaptığını belirtmişti. Bu yeni giriş seviyesi Blackberry akıllı telefonun Endonezya pazarında satışa sunulacağını söyleyebiliriz.
Bu yeni cihazın donanım özelliklerine bakacak olursak eğer, 5.5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Akıllı telefonun yonga seti ise 1.4Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 425 olarak belirlenmiş. Cihaz 4GB sistem belleği içeriyor ve dahili veri kapasitesi de 32GB olarak geliyor.
3.000mAh batarya içeren yeni Blackberry akıllı telefon ayrıca çift SIM kart desteğine de sahip. Henüz bu cihazın ne zaman pazara sunulacağı hakkında bilgi ise bulunmuyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst