Need For Speed Unbound için beklenen tanıtım gerçekleştirildi. Artık nasıl bir oyun göreceğimizi az çok biliyoruz ama kötü haberler de var.
En kötü haber oyunun fiyatı. 1000 TL altında oyun göremez olduğumuz şu dönemde yeni NFS oyunu için de yüksek fiyatlar karşımıza çıktı. Özellikle konsol versiyonları can sıkacak gibi. Çok uzatmadan fiyatlara geçmek istiyorum.
Her iki sürüm için de fiyatlar ortaya çıkmış durumda. Sadece PS5 konsollarında oyunun henüz Türkiye ön sipariş sayfası açılmamış. Bu nedenle PS5 tarafından net fiyatları bilmiyoruz ama çok değişmeyecektir. Biz Xbox fiyatlarından ve PC fiyatlarından söz edelim.
NFS Unbound PC Fiyatları
NFS Unbound Xbox Fiyatları
En kötü haber oyunun fiyatı. 1000 TL altında oyun göremez olduğumuz şu dönemde yeni NFS oyunu için de yüksek fiyatlar karşımıza çıktı. Özellikle konsol versiyonları can sıkacak gibi. Çok uzatmadan fiyatlara geçmek istiyorum.
Need For Speed Unbound Türkiye Fiyatları Nasıl?
Şu an PC ve Xbox kısmında ön siparişleri başlamış olan oyunun, iki ayrı versiyonu var. Bir versiyon standart sürüm, bir versiyon ise Palace Edition adı verilen özel içeriklerin olduğu gelişmiş sürüm.

Her iki sürüm için de fiyatlar ortaya çıkmış durumda. Sadece PS5 konsollarında oyunun henüz Türkiye ön sipariş sayfası açılmamış. Bu nedenle PS5 tarafından net fiyatları bilmiyoruz ama çok değişmeyecektir. Biz Xbox fiyatlarından ve PC fiyatlarından söz edelim.
NFS Unbound PC Fiyatları
- Standart Versiyon – 1.199,99 TL
- Palace Edition Versiyon – 1.399,99 TL
NFS Unbound Xbox Fiyatları
- Standart Versiyon – 1.399,99 TL
- Palace Edition Versiyon – 1.599,99 TL