gittigidiyor

Need For Speed Unbound Türkiye Fiyatları

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Need For Speed Unbound için beklenen tanıtım gerçekleştirildi. Artık nasıl bir oyun göreceğimizi az çok biliyoruz ama kötü haberler de var.

En kötü haber oyunun fiyatı. 1000 TL altında oyun göremez olduğumuz şu dönemde yeni NFS oyunu için de yüksek fiyatlar karşımıza çıktı. Özellikle konsol versiyonları can sıkacak gibi. Çok uzatmadan fiyatlara geçmek istiyorum.

Need For Speed Unbound Türkiye Fiyatları Nasıl?

Şu an PC ve Xbox kısmında ön siparişleri başlamış olan oyunun, iki ayrı versiyonu var. Bir versiyon standart sürüm, bir versiyon ise Palace Edition adı verilen özel içeriklerin olduğu gelişmiş sürüm.

Need-For-Speed-Unbound-4.jpeg
Need-For-Speed-Unbound-5.jpg
Need For Speed Unbound


Her iki sürüm için de fiyatlar ortaya çıkmış durumda. Sadece PS5 konsollarında oyunun henüz Türkiye ön sipariş sayfası açılmamış. Bu nedenle PS5 tarafından net fiyatları bilmiyoruz ama çok değişmeyecektir. Biz Xbox fiyatlarından ve PC fiyatlarından söz edelim.

NFS Unbound PC Fiyatları

  • Standart Versiyon – 1.199,99 TL
  • Palace Edition Versiyon – 1.399,99 TL

NFS Unbound Xbox Fiyatları

  • Standart Versiyon – 1.399,99 TL
  • Palace Edition Versiyon – 1.599,99 TL
Görüldüğü gibi fiyatlar 2000 TL seviyesine doğru gidiyor. Oyun beklediğimiz NFS yapımı bile olsa bana göre fiyatlar yüksek. Tabii ki burada döviz kurunun da etkisi büyük. İndirim beklemek daha mantıklı gibi gözüküyor. Unutmadan oyunun 2 Aralık 2022 tarihinde çıkış yapacağını da hatırlatalım.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst