gittigidiyor

Netflix aile ÜyeliĞi mÜmkÜn mÜ ? ( netflix aile ÜyeliĞi ) netflix farkli kullanici

cilginyurekli

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
1,560
Tepkime puanı
57
Puanları
48
Yaş
43
Konum
germany










Mevcut durumda Netflix Aile Üyeliği veya Netflix Aile Planı gibi bir paket bulunmamaktadır. Ancak mevcut 3 seçenekli netflix paketleri HD ve UHD paketlerinde bir den çok cihazda aynı anda oynatıma imkan vermektedir.







En uygun fiyatlı olan SD paket sadece tek bir cihazda ve ekranda oynatıma izin verirken HD üzerinde paket Aynı anda 2 ekranda izleyebilirsiniz. HD kullanılabilir. Videoları 2 telefon ya da tablete indirebilirsiniz.


UHD paket üzerinde Aynı anda 4 ekranda izleyebilirsiniz. HD ve Ultra HD kullanılabilir. Videoları 4 telefon ya da tablete indirebilirsiniz.


Netflix üzerinde birden fazla profil oluşturabileceğiniz için bir den fazla kişi aynı anda ve izleme planları birbirine karışmadan listeleri değişmeden izleme yapabilmektedir. Ancak spotify apple müzik gibi herkezin farklı hesaba sahip olduğu bir aile paylaşım paketi netflix üzerinde bulunmamaktadır.


Kullanıcılar tek bir üyeliği paylaşır ancak farklı profiller açarak kendi favorilerini oluşturabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst