gittigidiyor

Netflix, Alışveriş ve Yeme İçme İmkanı Sunacak

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Netflix, geleneksel dijital içerik sunum modelini yeniden şekillendiriyor ve müşterilerine daha fazlasını sunmayı hedefliyor.​


Netflix, geleneksel dijital içerik sunum modelini yeniden şekillendiriyor ve müşterilerine daha fazlasını sunmayı hedefliyor.



Şirket, kullanıcılara sevdikleri film ve dizi içerikleriyle ilişkili, genişletilmiş bir deneyim sunmak için fiziksel mağazalar açmayı planlıyor.​


Şirket, kullanıcılara sevdikleri film ve dizi içerikleriyle ilişkili, genişletilmiş bir deneyim sunmak için fiziksel mağazalar açmayı planlıyor.


Bu mağazalar, dijital içeriklerle ilgili birçok özelliği bir araya getirerek kullanıcılara alışveriş ve yeme içme imkanı sunacak.​


Bu mağazalar, dijital içeriklerle ilgili birçok özelliği bir araya getirerek kullanıcılara alışveriş ve yeme içme imkanı sunacak.


Bu girişimle Netflix, dijital alanın ötesine geçerek müşterilerine daha kapsamlı ve çeşitlendirilmiş bir deneyim vaat ediyor.

Netflix'in Tüketici Ürünlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Josh Simon, bu yeni girişimi açıkladı.​


Netflix'in Tüketici Ürünlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Josh Simon, bu yeni girişimi açıkladı.


Netflix House adındaki bu mağazaların ilki 2025'te ABD'de açılacak ve daha sonra küresel olarak genişleyecek. Amaç, hayranların sevdikleri içerikleri yeni ve heyecan verici bir şekilde keşfetmelerine olanak tanımak.

Netflix House, tamamen Netflix içerikleriyle entegre olacak.​


Netflix House, tamamen Netflix içerikleriyle entegre olacak.


Popüler film ve dizilerle bağlantılı markalı ürünler ve restoran menülerinde yer alacak yemekler, ziyaretçilere benzersiz ve unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Bu fiziksel mağazalar, kullanıcılara bir yandan alışveriş yapma ve yemek yeme olanağı sunarken diğer yandan sevdikleri Netflix içerikleriyle daha yakından ilgilenme fırsatı sağlayacak.​


Bu fiziksel mağazalar, kullanıcılara bir yandan alışveriş yapma ve yemek yeme olanağı sunarken diğer yandan sevdikleri Netflix içerikleriyle daha yakından ilgilenme fırsatı sağlayacak.


Netflix, bu hamlesiyle kullanıcıların içeriklere olan ilgisini ve bağlılığını artırmayı ve aynı zamanda marka bilinirliğini genişletmeyi hedefliyor. Şirket bu aşamada girişimin karlılığından ziyade, içeriğini ve markasını tanıtmaya odaklanacak.

Peki siz, Türkiye'de böyle bir mekanın açılmasını ister miydiniz?​


Peki siz, Türkiye'de böyle bir mekanın açılmasını ister miydiniz?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst