gittigidiyor

Netflix Kids ve Netflix Profilleri

cilginyurekli

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
1,560
Tepkime puanı
57
Puanları
48
Yaş
43
Konum
germany
[FONT=&quot]Netflix Kids ve Netflix Profilleri [/FONT]
Bir netflix aboneliği açtığınızda sizi ilk başta karşılayan şey aslında sizi tanıyan ve ona göre hizmet veren şey netflix profilleridir. Netflix profilleri hem izleyiciler arasındaki tüm izlenen verileri saklar hemde o kişiye özel öneriler sunar. Tabiki aynı evde birden fazla kişi aynı anda veya farklı zamanlarda netflix aboneliğini kullanabilir ve burada netflix in bize yaptığı bir güzellik olan farklı profileler devreye girer. Bilgisayarınızda , Televizyonunuzda veya Akıllı TV üzerinden eriştiğiniz Netfix'e sizden başka biri giriş yaptığınızda kendi profilini seçerek tamamen kendisine özel önerileri ve tamamlanan izlenmiş içerikleri kısaca kendisine özel netflix'i görüntülemiş olur.
Netflx Kids keşke bizim çocukluğumuzdada olsaydı diyeceğimiz gençlerin çocukların hatta bizlerin bile hala severek izleyeceği çoğunluğu çizgi filmlerden oluşan içeriğe direk olarak erişim sağlar. Geniş Netflix arşivi içerisinde tektek aramanıza gerek kalmadan çocuklara özgü içerikleri görüntüleyebilirsiniz , bunlar arasında bizler için efsane olarak nitelendirebileceğiniz Pokemon , Full House , Sünger Bob , Şrek serisi ve Scooby-Doo en başta geliyor. Sadece çizgi film olarak değil bir çok belgesel ve film yine bu netflix kids sekmesinin altındadır.



Netflix Profillerini aynı anda kaç kişi kullanabilir ?
Netflix aboneliğinizin türüne göre SD hesaplarda 1 HD hesaplarda 2 Ultra HD hesaplarda ise aynı anda 4 kişi aynı anda izleme yapabilir ve hesabı kullanabilir. Ancak üyelik tipiniz düşük olsa bile açtığınız netflix profillerini farkı zamanlarda farklı kişiler dilediğince kullanabilir.

2.png


Netflix Profili Açmak ve Netflix Kids Profili Oluşturmak.
Netflix hesabı oluşturduğunuzda zaten otomatik olarak sistem size 1 Şahsi 1 adet de kids profili oluşturur , eğer bu profilden başka bir profil daha oluşturmak istiyorsanız linkteki manage profiles sayfasından mevcut profilleri görüntüleyebilir ve profil ekle butonundan yeni profil oluşturabilirsiniz. https://www.netflix.com/ManageProfiles
Manage Profiles sayfasında yeni profil oluştururken size kids yani çocuk hesabı çocuk kutucuğunu işaretlemeniz durumunda aktif olacaktır. Çocuk profili oluştururken dikkat etmeniz gereken o profili izleyecek kişinin sadece 12 yaş ve altı içeriklere erişebileceği ve diğer netflix içeriklerine erişemeyeceğidir.

Netflix Profil Güncelleme
Netflix üzerinde mevcut profilinizi düzenleyebilmek için yine yukarıda verdiğimiz https://www.netflix.com/ManageProfiles manage profiles sayfasına giriş yapmanız gerekiyor. Bu sayfaya giriş yaptığınzda mevcut profillerin yanında birer kalem işareti çıkacak ve bu kalem simgesine tıklayarak mevcut açmış olduğunuz profilleri düzenleyebileceksiniz. Profil düzenlemesinin içerisine giriş yatığınızda ise profile yeni logo atama profil adını değiştirme öncelikli dili değiştirme ve izin verilen içeriği değiştirme ( çocuk genç gibi ) seçenekleriniz bulunmakta. Profilinizi düzenledikten sonra kaydet veya iptal butonlarından işleminizi tamamlayip düzenlediğiniz profili kullanmaya başlayabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst