gittigidiyor

Netflix uygun fiyatlı paketini kaldırdı!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Popüler dijital film ve dizi izleme platformu Netflix, geçtiğimiz aylarda birçok kez gündeme geldi. Bugünkü haberlerle birlikte Netflix’in birkaç ülkede uygun fiyatlı paketini kaldırdığı ortaya çıktı. Böylece Netflix, kullanıcılarının paketler için daha fazla para vermeleri istediğini gözler önüne serdi. Peki, Netflix uygun fiyatlı paketi neden kaldırdı?

Netflix, ABD ve İngiltere’de de uygun fiyatlı paketini kaldırdı!
Dünyanın en popüler çevrim içi dizi ve film izleme platformu olan Netflix, yeni bir konuyla gündeme geldi. Geçtiğimiz aylarda şirket, bir hesabı ortak kullanan kullanıcılara para cezaları keserek ortak hesap kullanımının önüne geçmeyi amaçladı. Bununla birlikte kullanıcılara uygun fiyatlı ve reklamlı planı kullanmalarını önerdi.

Netflix’ ilk olarak Kanada’da “Temel” adlı uygun fiyatlı abonelik planını kaldırdı. Bugünkü haberlerle birlikte ise platformun Kanada’dan sonra ABD ve İngiltere’de de uygun fiyatlı planı kaldırdığı ortaya çıktı. Netflix ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

İddialara göre Netflix’in böyle bir adım atmasının nedeni reklamlı paketin daha fazla kullanıcıya ulaşmasını sağlamak. Tüm bu durumlardan sonra akıllara Türkiye’de de olacak mı soruları gelmeye başladı. Özellikle Kanada’dan sonra ABD ve İngiltere’de de uygun fiyatlı paketin kaldırılması akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

Şu anda Türkiye’deki en uygun Netflix paketi 63,99 TL olarak yer alıyor. Bu paketin kaldırılması durumunda Türkiye’deki en uygun fiyatlı paket 97,99 TL olan Standart HD paket olacak. Bununla birlikte reklamlı aboneliğin şu anda Türkiye’de kullanımda olmadığını da belirtmek gerekiyor.


shiftdelete.....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst