gittigidiyor

Next 19500 Superior Hakkında Talep

dragon22

Aktif Üye
Katılım
10 Şub 2015
Mesajlar
199
Tepkime puanı
51
Puanları
28
Konum
merkez
kamilabii rumuzlu arkadaşımızın tavsiyesi ile edirnede yüksel ustaya 4 gün önce(cuma)vermiş olduğum kumandasının makinayı kumanda etmediği next19500süperior cıs modelini alıp çalıştırdım,siteden aldığım ücretli serveride yükleyip test sonucu olarak gayet iyi buldum ve şifreli kanalları açmada gayet seri...sonuç olarak edirnede 3-4 tamirci dolaştıktan sonra yüksel ustanın elinde hayat bulan bu cihazın tekrar işe yaramasına sevindim....emeği geçenede vesile olanada buradan tekrar teşekkür ederim...ayrıca memoli arkadaşımında iyiniyetli yaklaşımından dolayı onada teşekkür ederim...selam ve dua ile...hoşçakalın...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst