gittigidiyor

Next Minix HD Amigo Plus stalker,xtream Yazılımı

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,285
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
- POPTV yenilendi.
- STALKER IPTV eklendi.
- XTREAM IPTV için yetişkin içerikleri gizleme özelliği eklendi. XTREAM kategorilerindeyken 8989 kullanarak kapatılıp açılabilir.
- Sistem iyileştirmeleri yapıldı.

Next Minix Amigo Plus HD uydu alıcısına, 13.06.2018 yazılımı ile Stalker IPTV uygulaması eklendi.
Stalker IPTV sistemi kısaca özetlersek, cihazınızdaki MAC adresi ile MAG250 protokolü kullanılarak eşleştirilen bir sistem. Birçok Amigo Plus kullanıcıları Stalker IPTV uygulamasını kullanmasını bilmediği için birkaç resim ekleme gereksinimi duydum.
Öncelikle Stalker IPTV destekleyen bir IPTV satıcısı bulmanız gerekiyor. Daha sonra IPTV firmasına cihazınızdaki MAC adresini göndererek size bir link gönderiyor. Bu linki cihazınıza ekleyerek Stalker IPTV uygulamasını sorunsuz kullanıyorsunuz.
Uydu alcısına ister USB ile isterseniz kumandadan elle Stalker IPTV linkini girebilirsiniz. Tek satırlık bir link olduğu için USB vb. aygıtları kullanmanıza gerek kalmıyor ama yine de kullanıcılara Next firması bu özelliği sunmuş.


Öcelikle uygulamalardan Stalker uygulamasına giriş yapıyorsunuz.
5yY9gz.jpg

Daha sonra kumandadan yeşil tuşa basarak server listesine geliyorsunuz. Ardından kırmızı tuşa basarak server ekleme menüsüne geliyor
k6Erpr.jpg

Portal Adresi yazan bölüme, Stalker IPTV firmasının gönderdiği MAC adresin ile eşleşmiş olan linki giriyoruz.
lZEYOg.jpg

İnternet hızınıza bağlı olarak Loading yazısını ekranın üst kısmında göreceksiniz. Yükleme bitince kanal listesi panelinize gelmiş oluyor.
X6dW03.jpg

Kanalları ister kategori şeklinde, isterseniz de All kısımı seçerek tüm kanalları tek bir panelde görebiliyorsunuz. Ayrıca IPTV Kategori listesindeyken kumandadan kırmızı tuşa basarak, VOD bölümüne girerek servercinizin eklediği filmleri seçerek izleyebilirsiniz. Aynı şekilde eğer serverciniz EPG sistemini destekleyen bir panel kullanıyorsa, EPG tuşuna basarak kanallardaki anlık bilgileri alabilirsiniz. Bunun haricinde kanalları favorilendirme yapabilirsiniz.
alıntıdır
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst