gittigidiyor

Next YE - 18500 HD+PLUS & 20000 HD Android Kumanda Uygulaması Resimli.

A.Bozoğlu

Vip Üye
Katılım
21 Ağu 2011
Mesajlar
152
Tepkime puanı
14
Puanları
18
Konum
istanbul
Arkadaşlar bilindiği üzere Next YE - 18500 HD+PLUS & 20000 HD Android Kumanda Uygulaması geldi. bu uygulama ile android işletim sistemli cep telefonu ve tablet bilgisayarlarımız ile uydu alıcımızı kumanda edebiliyoruz. 18500hd+ plus, 20000hd ve minix hd serisinde kutu içeriğinden 2 adet kumanda çıkmakta, uygulamadada biri portable, diğeri full foksiyonlu 2adet kumanda seçeneği var. Kumanda uygulamasını ve ekran görüntüleri ekte mevcuttur.

Ekteki "android.rcu" isimli uygulamayı indirip, android işletim sistemli cep telefonu yada tablet bilgisayarımıza kuruyoruz, uygulamayı çalıştırıp "scan" yazan butona tıklıyoruz, bir kaç saniye içinde ekranda "uydu alıcımızın ip" adresi görünüyor, cihazımızın "ip" adresinin üzerine tıklıyoruz ve "portatif kumanda" karşımıza çıkıyor, dilerseniz seçeneklerden kumanda tipini "Full" olarak değiştirip tam foksiyonlu kumanda moduna geçebilirsiniz.


Uygulamanın başlangıcı ve bağlantı şekli.
dx6rp.png


Portatif kumanda.
dx70k.png


Full foksiyonlu kumanda.

dx71u.png

dx72r.png

dx7bh.png

 

Ekli dosyalar

  • android_rcu_nextstar.rar
    343 KB · Görüntüleme: 16

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst