gittigidiyor

Next YE-18500HD Plus, Next Minix HD (Pembe – Mavi), Next Minix Black, Next YE-20000 H

habib723

Aktif Üye
Katılım
24 Şub 2012
Mesajlar
533
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Yaş
38
Kolay BISS Anahtarı Ekleme

BISS şifreleme sistemi ile kodlanmış yayınlar için BISS anahtarları girilerek uydu alıcısında bu yayınlar izlenebilir. Bu anahtarlar uydu alıcınızda kolay bir şekilde anahtar listesine eklenebilir.

BISS kodunun eklenilmesi istenen kanal üzerine gelip OK tuşuna basılır. Kanal listesi ekranda açıkken kumandadan “Mavi” tuşa basılır. Eğer kanala ait herhangi bir anahtar daha önceden listede yok ise cihaz otomatik olarak kanalın bilgilerini kaydeder ve yeni bir ekran açılır. Bu ekranda kanala ait anahtarlar girilip kaydedilebilir.

: not: arkadaşlar emu bölümü kapalı ise kolay bis girme aktif olmaz önce cihazın menüsünden aktif edin sistem ayarı menüsünden tv sistemini açın burada kumandanızdan 4 sıfır tuşlayın altta kırmızı nokta çıkıcak bu emu sistemi aktif demektir. Kolay bis girmek için daha sonra yukardaki ayarları yaparsanız olur.
rsp3p.png

rsp4m.png

rsp58.png

rsp5q.png
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst