gittigidiyor

Nikon'dan "Her Zaman Bağlı" Yeni Bir DSLR!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Nikon'dan "Her Zaman Bağlı" Yeni Bir DSLR!

Nikon'un en yeni DSLR modeli, oldukça önemli bir özelliği, uygun sayılabilecek bir fiyatla sunacak!

nikondan-her-zaman-bagli-yeni-bir-dslr.jpg




Nikon, bir önceki modeli D5500'ün geliştirilmiş kablosuz bağlantı ve zaman atlamalı (timelapse) video gibi özelliklerle güncellenmiş yeni giriş düzeyi DSLR modeli Nikon D5600'ın duyurusunu gerçekleştirdi.
Firmanın bu yılın başlarında tanıttığı Nikon D500, her zaman kablosuz olarak bağlı kalabilen ilk DLSR modeli olma özelliği taşıyordu. Şimdi de Nikon D5600'le birlikte aynı teknolojinin çok daha makul bir fiyatla geldiğini görüyoruz. D500'de karşımıza çıkan aynı SnapBridge teknolojisini barındıran D5600, bu sayede kullanıcıların fotoğraf makineleri ve akıllı telefonları arasında sürekli bir kablosuz bağlantı olanağı sunacak.
D5600, akıllı telefonla bağlantı kurduğunda, Nikon'un Image Space adlı fotoğraf paylaşma hizmetine de sürekli bir akış desteği sağlayabiliyor, ayrıca zaman damgası ve konum verileri için de bir senkronizasyon sağlıyor.
Nikon D5600 da ayrıca daha önce D7200'de karşımıza çıkan basit ve işlevsel bir zaman atlamalı film özelliği de mevcut. Bu yeni özelliklerin dışında Nikon D5600'ün birçok özelliği daha önceki modelleri hatırlatıyor. Cihazda optik düşük geçiş filtresine sahip olmayan 24.2 MP APS-C sensör ve Expeed 4 Image Processor yer alıyor. Bu da önceki modellerdekiyle aynı görüntü kalitesi elde edeceğimiz anlamına geliyor.
İlk olarak Japonya'da piyasaya sürülecek olan D5600'ün diğer ülkelerde ne zaman ve hangi fiyatlarla satışa sunulacağı henüz duyurulmadı.

20161111150327714103.jpg



APS-c sensöre sahip dijital SLR fotoğraf makinesi modellerde orta seviyede yer alan yeni Nikon D5600 resmi olarak duyuruldu.
Nikon D5500’ün yenilemesi olan D5600, kullanıcıların çektikleri fotoğrafları bulundukları her yerden otomatik olarak senkronize edebildiği yeni SnapBridge teknolojisine sahip.
Önceki modelden 24.2MP CMOS sensör ve EXPEED 4 görüntü işlemci korunmuş. D5500’den taşıdığı dokunmatik LCD ekran biraz daha geliştirilmiş ve artık dokunmatik ekranı kullanarak oynatma modunda görüntüleri ilerletebilmek mümkün. Ayrıca LCD ekran üzerinden ISO kontrolü kullanabiliyor veya netleme noktası seçilebilmektedir. Video oluşturanlar için yeni zaman atlamalı çekim işlevi yani time-lapse özelliği eklenmiş.

Nikon D5600 DSLR Fotoğraf Makinesi Resmiyet Kazandı


Nikon D5600 Temel Özellikler



  • 24,2 megapiksel DX biçimli büyük sensör, 100 – 25600 arasında değişen geniş ISO aralığı ve EXPEED 4 görüntü işleme sistemi
  • SnapBridge: D5600’ün bir akıllı telefonla veya tabletle sabit ve düşük güç tüketimli bağlantı kurmasını sağlayan Bluetooth teknolojisi
  • Değişken açılı dokunmatik ekran: Geniş resim açısına ve 1,037 k-nokta yüksek çözünürlüğe sahip 8,1 cm (3,2 inç) büyük LCD
  • Optik vizör: yaklaşık 0,82x büyütme ile yaklaşık %95 çerçeve alanı
  • Multi-CAM 4800DX AF modülü, 39 netleme noktası (9 çapraz tip) ve 5 kareye kadar sürekli çekim
  • Full HD 50p/60p’ye varan kare hızlarında videolar
  • Yalnızca 415 gram gövde ağırlığı


Nikon D5600 DSLR fotoğraf makinesi NIKKOR objektiflere ve Nikon Speedlight flaşlara ek olarak, Nikon’un ME-1 stereo mikrofonu ve ME-W1 Kablosuz Mikrofonu ile de uyumludur.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst