gittigidiyor

Nintendo Wii Oyunlarını Daha İyi Grafikler ile Bilgisayarınızda Oynayın!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
nintendo-wii-oyunlarini-daha-iyi-grafikler-ile-bilgisayarinizda-oynayin-705x290.jpg
[FONT=&quot]Nintendo Wii oyunlarının PC ve Mac'te oynanabilmesini sağlayan Dolphin emülatör 3 yıl sonra güncellendi. Dolphin 5.0'ın özelliklerine birlikte göz atalım...[FONT=&quot]
Nintendo Wii oyunlarını bilgisayarınızda oynamaya ne dersiniz? Eğer daha önce herhangi bir emülatör ile Wii oyunlarını PC’nize taşımayı denemediyseniz şimdi tam sırası. Çünkü, Wii oyunlarını Windows ve Mac’e emüle eden Dolphin yıllar sonra güncellendi. En son kararlı sürümü 2013 yılında çıkan Dolphin’in 5.0 sürümü 3 yılın ardından yayınlandı.[h=3]Daha Az Gecikme, Daha İyi Grafikler[/h]Teknoloji dünyasında 3 yıl çok büyük bir süre. EğerDolphin’in önceki sürümlerini deneyip tatmin olmadıysanız yeniden denemek için birçok nedeniniz olabilir. Aradan geçen sürede daha iyi emülasyon sağlanabildiği gibi birçok görsel geliştirme yapıldığı da geliştiricilerin verdiği bilgiler arasında. Dolphin 5.0’ın en önemli geliştirmesi ise D3D11, OpenGL 3 ve daha yeni API’lere destek vermesi. Tabii ki bu da çağdaş görüntü kartlarının daha iyi performans sağlaması, yani daha iyi görüntü kalitesi demek.


[h=3]Dolphin 5.0'ı Nereden Bulabilirim?[/h]Emülatörün yeni sürümü gecikmeyi de oldukça aza indirmeyi başarmış durumda. Tabii ki yakalayacağınız FPS değerleri ve gecikme süresi sistem performansıyla ilgili olsa da kodlama kısmında birçok iyileştirmenin yapıldığını söyleyebiliriz. Şahsen ben macOS sürümünü indirdim ve denemek için sabırsızlanıyorum. İsterseniz siz de buradan Dolphin 5.0’a ulaşabilirsiniz. Unutmadan, emülatör sadece Wii değil GameCubeoyunlarını da çalıştırıyor.
[/FONT]

[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst