gittigidiyor

No Man’s Sky: Atlas Rises ile en sonunda çoklu oyuncu modu geldi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
No Man’s Sky: Atlas Rises ile en sonunda çoklu oyuncu modu geldi

Atlas Rises güncellemesi ile birlikte birçok ilgi çekici içerik daha geliyor.




No Man’s Sky, Hello Games tarafından ilk çıkarıldığında verilmiş olan sözlerin resmen hiçbirinin tutulmadığını görmüştük. Resmen reklamlar ile bir oyunun yükselişini ve tutmadığı sözlerden dolayı da düşüşünü görmüştük. Bu durum Hello Games ekibinin içine oturmuş olacak ki, oyun 12 Ağustos 2016 tarihinde çıktı ve o günden beri geliştirici ekip sürekli oyunun üzerinde çalışıyor. Ek paket büyüklüğünde gelen güncellemeler oyunu bir tık daha yukarı taşımayı başarmıştı. Bugün yayımlanan Atlas Rises duyuru videosu ile de, yolda olan güncellemenin detayları açıklık kazandı.


no-mans-sky-gallery-04.jpg

Atlas Rises güncellemesi, birçok içeriği beraberinde getiriyor. Bunlardan en önemlisi de çoklu oyuncu modunun geliyor olması. Yayımlanan videonun en sonunda da görebildiğiniz üzere, birçok kişi bir gezegen üzerinde beraber keşif yapıyor. Güncellemenin bizlerle buluşacağı tarih konusunda da Hello Games tarafından yapılan açıklamalardan yola çıkabiliriz. Yama notları yayımlandıktan kısa bir süre sonra No Man’s Sky‘ın yeni güncellemesi gelecekti ve aynı zamanda yarın, yani 12 Ağustos 2017tarihi oyunun çıkışının 1. yıl dönümü. Bu sebeplerle yamanın yarın biz oyunculara sunulacağını söylemek mümkün.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst