gittigidiyor

Nokia 230

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Bir zamanların telefon pazarında senelerce liderlik koltuğunda oturan Nokia, son olarak Lumia ailesine ait 950 ve 950 XL modellerini tanıtmıştı. Nokia sadece Lumia modelleri ile kullanıcılarının istedikleri akıllı telefonu piyasaya sunmaktan çok daha giriş seviyesi aynı zamanda tuş takımı bulunan bir akıllı telefon kullanmak isteyenler için hem dokunmatik ekranlı hem de fiziksel tuş takımına sahip olan 230 model adını verdiği akıllı telefonunu gün yüzüne çıkardı. Metal bir kasaya sahip olan Nokia 230, nostaljik telefonları sevenlere hitap ediyor. Ayrıca çift SIM girişine sahip olan cihaz birden fazla SIM kart kullanan insanlara yardımcı oluyor. Nokia 230, 2,8 inç 240 x 320 piksel çözünürlük sunan ekrana, 2 megapiksel arka ve ön kamera, 16 MB RAM belleğine sahip. Giriş seviyesinde bulunan Nokia 230’un fiyatı ise 55 Dolar ve şu an için Hindistan, Orta Doğu’da satışa sunulacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst