gittigidiyor

Nokia C1

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Eski günlerine yeniden kavuşmak isteyen Nokia, son günlerde yeni akıllı telefonlar piyasaya sürmekte ve bu telefonlar Nokia’nın en uygun fiyatlı ve üst seviye akıllı telefonları olmaya aday. Bugün ise internete Nokia’nın 2016 yılında hem Windows 10 hem de Android işletim sistemi ile çalışabilecek C1 akıllı telefonu üzerinde çalıştığının bilgisini paylaştı. Akıllı telefonun fiyatı ve teknik özellikleri konusunda bir bilgi kırıntısı yer almıyor ancak yayımlanan görselde telefonun 4 farklı renk seçeneği ile kullanıcılara sunulacağı belirtiliyor. Tabi bu yayımlanan bilgiler ilerleyen günlerde farklılık gösterebilir ya da bu bilgilere ek olarak ise Nokia C1’in teknik özellikleri hakkında bilgiler sızdırılabilir.


Geçtiğimiz günlerde size Nokia’nın yeni akıllı telefonu C1 hakkında ön bilgiler sunmuştuk. Bugün ise C1 hakkında daha detaylı ve cihazın teknik özellikleri hakkında bilgiler yayımlandı. Bu yayımlanan bilgiler ışığında Nokia kesin olarak artık kendi markası bünyesinde akıllı telefon üreteceği kesinleşmiş oldu. Nokia C1, 5.0 ya da 5.5 inç Full HD ekrana sahip olacak. Bunun yanında cihazın 2 GB RAM ve 32 GB depolama alanı 3 GB RAM ve 64 GB depolama alanı olmak üzere iki farklı versiyonu olacak. Bunların yanında cihazda 13 MP arka, 5 MP ön kamera ve Android işletim sistemi gibi özellikler olması bekleniyor. Cihazın Windows 10’lu versiyonunun da gelebileceği gelen bilgiler arasında. Teknik özellikleri göz önüne alındığında ise diğer Android işletim sistemli akıllı telefonlara nazaran daha üstün özelliklere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Diğer bir söylentilere bakıldığında ise Nokia C1, 2016 yılının ortasında kullanıcılar ile buluşacak.
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst