gittigidiyor

Nokia'dan yeni tuşlu telefon....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
nokia-6310-aqrb-cover-UDip_cover.png.webp


Finlandiya merkezli teknoloji devi HMD Global tarafından satın alındıktan sonra akıllı telefon pazarında yeni atılımlar yapan Nokia, ilginç bir girişimde bulundu. Marka, 20. yılını kutlamak için efsane haline gelen 3310 tarzı tuşlu telefonlarına bir yenisini daha ekledi. 6310 ismi ile duyurulan yeni tuşlu telefon, kablosuz FM radyo gibi özellikler ile geliyor.


Millet uzaya çıkarken Nokia yeni tuşlu telefonunu tanıttı!​


Her ne kadar 20. yılını kutlamak için olsa da markanın bu tarz bir telefon tanıtması, hala eskide kalındığını da ortaya koyuyor. Nokia’nın zamanın şartlarına bir türlü uyum sağlayamaması ve rakipleri karşısında ezilmesi de bunun bir sonucu gibi duruyor. Evet marka bir zamanların efsane modellerini üretmiş olabilir ancak maalesef ki teknoloji dünyası dünde yaşanmıyor.

Nokia’nın resmi Twitter hesabı üzerinden de cihaz hakkında bir paylaşım yapıldı. Bu paylaşımda, "Modern bir klasik, yeniden tasarlandı! Yeni Nokia 6310, daha büyük tuşlara, daha büyük menü seçeneklerine ve kablosuz FM radyo özelliği gibi bir dizi yeni özelliğe sahip." İfadelerine yer verildi. Siyah ve limon sarısı olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olan telefonun 21 günlük kesintisiz bir pil performansı sunabileceği ortaya çıkan detaylar arasında yer alıyor. Ayrıca cihazın 75 euroluk bir fiyat etiketine sahip olması da bekleniyor.

teknolojioku
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,170
Tepkime puanı
492
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Piyasada tutunmak için çırpınıyor gibi. Neden bir türlü zamana ayak uyduramadı acaba?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst