gittigidiyor

Oğuzhan geldi Necip gitti!

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2583644.jpg

Beşiktaş’a bir iyi, bir de kötü haber. Bursaspor deplasmanında sakatlanarak 4 hafta takımdan uzak kalan Oğuzhan Özyakup’un tedavisi tamamlandı. Genç futbolcu, Akhisar deplasmanında ilk 11’deki yerini alabilecek. Bu gelişme teknik ekibin yüzünü güldürürken, önceki gün antrenmanda sakatlanan Necip Uysal’dan gelen haber Kartal’ın tadını kaçırdı. Sakatlıklar nedeniyle Rizespor karşısına oldukça sıkıntılı şekilde çıkan Siyah-Beyazlılar’da genç futbolcunun 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Dün Fulya Acıbadem Hastanesi’nde MR’ı çekilen Necip’in, sağ arka adalesinde 1’inci derecede yırtık tespit edilirken, sağlık ekibi, genç oyuncunun tedavisine hız kesmeden başladı. Rizespor karşısında tam hazır olmadığı için oynatılmayan Oğuzhan ise, hafta içinde hazır hale geldi.

İdmanlarda yer aldı


Kocaelispor’la salı günü oynanan A2 mücadelesinde forma giyen ve 1 de gol atan Oğuzhan, antrenmanlarda da takımla birlikte çalıştı. Atiba Hutchinson’ın da sakatlığının bulunması ve bu futbolcunun durumunun belirsiz olması nedeniyle, Slaven Bilic, Veli-Oğuzhan ikilisini sahaya sürmeyi planlıyor. Hutchinson’ın iyileşmesi ve maça yetişmesi durumunda ise Veli’yi kenara almayı planlayan Hırvat teknik adam, bu bölgede Kanadalı futbolcudan faydalanacak.

Necip Uysal yıkıldı

Antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle önceki günkü idmanı yarıda bırakan Necip Uysal’ın, MR sonucu sonrasında morali çok bozuldu. Eskişehirspor ve Rizespor mücadelelerinde forma giyen, oynadığı futbolla da teknik ekipten alkış alan genç futbolcu, dünkü çalışmada yer almadı. Necip, önümüzdeki hafta takımla çalışacak.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst