gittigidiyor

Olimpiyat Kartal gördü!

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2473609.jpg

Olimpiyat Stadı yerinden oynadı, Beşiktaş taraftarı yine çok konuşuldu. Siyah-Beyazlılar, tribünleri doldururken, 90 dakika boyunca susmadı ve takımını destekledi. Tribünlerde açılan pankartlar ve yapılan şovlar da gecenin en güzel görüntülerini oluşturdu. Bu durum yönetimin de kafasında soru işaretleri oluşmasına neden oldu. Kasımpaşa Stadı için Lacivert-Beyazlı ekiple sezon başında anlaşan idareciler, Olimpiyat Stadı’nın dolması üzerine sözleşmeyi tekrar gözden geçirmeye karar verdi. Olimpiyat Stadı’nda oynanacak her karşılaşma, Kartal’ın kasasına girecek ekstra gelir anlamına da geliyor. Kasımpaşa için maç başına 256 bin TL’ye anlaşan yönetim, Olimpiyat’a ise 15 bin TL civarında ödeme yapıyor. Ayrıca dev statta oynanan mücadelelerde ekstra bilet satan idareciler, bunu Kasımpaşa Stadı’nda yapamıyor. Bu statta yalnızca kombine kart sahipleri maç izleyebiliyor.

Sözleşmede özel madde

Kasımpaşa ile yapılan sözleşmede hükümet aleyhine yapılacak protesto durumunda sözleşmenin feshedilme maddesinin bulunması da yönetime geri adım attırıyor. Siyah-Beyazlılar, önceki akşam Olimpiyat Stadı’ndaki atmosferi görünce iyiden iyiye sezonun kalan karşılaşmalarını bu statta oynamayı düşündü. Yönetimin ilerleyen günlerde konuyu masaya yatırması bekleniyor.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst