gittigidiyor

Olimpiyat'ta bir başka gece

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2576609.jpg

Sezona iyi başlayan Beşiktaş, milli aradan sonra ilk kez bugün sahaya iniyor. Kartal, ligin flaş ekiplerinden Çaykur Rizespor’u saat 20.00’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda konuk edecek. Galatasaray derbisinde çıkan olaylar sebebiyle yalnızca kadın ve çocuklara açık olacak mücadelede, Siyah-Beyazlılar kazanarak zirve yolundaki yürüyüşüne devam etmek istiyor. Ayrıca İnönü’nün inşaatı sebebiyle bu sezon Olimpiyat’ta maçlarını oynayan Beşiktaş, bu akşam bir ilki de yaşamış olacak. Siyah-Beyazlılar, ilk kez Olimpiyat Stadyumu’nda kadın ve çocuk taraftarlarının önüne çıkacak. Bugüne kadar Olimpiyat Stadyumu’nu her maçta hınca hınç dolduran ve taraftarının rüzgarını arkasına alan Kartal’ı bugün de yaklaşık 30 bin kadın ve çocuk futbolseverin desteklemesi bekleniyor. Geçtiğimiz sezonun 6. haftasında cezalı Sivasspor maçında da tribünleri dolduran kadın ve çocuklar Olimpiyat’ta da Kartal’ın en büyük ateşleyicisi olacak.

Ek seferler yapılacak

Büyük fedakârlık yaparak Beşiktaş’ı yalnız bırakmayacak kadın ve çocukların stadyuma rahat ulaşmasını isteyen yönetim de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden metro için ek sefer talebinde bulundu. Ulaşımın zor olduğu Atatürk Olimpiyat Stadyumu’na gitmek isteyen Siyah-Beyazlılar’ı bu akşam normal günlerdeki metro seferlerinden fazlası bekliyor olacak.

Beşiktaş son olarak geçtiğimiz sezonun 6. haftasında cezası sebebiyle Sivasspor maçını kadın ve çocuk taraftarların önünde oynadı. Yaklaşık 10 bin kişinin takip ettiği bu karşılaşmadan Siyah-Beyazlılar 1-0 mağlup ayrılmıştı. Galatasaray derbisi sonrası 4 maç ceza alan Beşiktaş tribünleri, önümüzdeki 3 iç saha maçında da kadın ve çocuk futbol severlerden oluşacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst