gittigidiyor

OneNote'da Notlarda Arama Nasıl Yapılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]OneNote'da Notlarda Arama Nasıl Yapılır?[/h][h=2]OneNote uygulamasında kişiler notlar içerisinde arama yapabilmektedir. İşte arama ile ilgili detaylar.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
onenote-da-notlarda-arama-nasil-yapilir.png
OneNote uygulaması kişilerin not almasını, online olarak tüm sunuculardan notlarına ulaşmasını ve aynı zamanda oluşturulan notların paylaşılmasını sağlamaktadır. Özelikle bu uygulamayı yoğun olarak kullanan kişilerin bu konuda arama yaparak daha kolay bir şekilde içeriklere erişmesi mümkündür.
OneNote’da Metin Arama
OneNote uygulamasında kişilerin arama yapabilmesi için ilk olarak tüm not defterlerini seçmesi gerekir. Sadece belirli bir not defterinde de arama yapılması mümkündür. Eğer kısayol kullanmak istiyorsanız da bu konuda CTRL + E kombinasyonunu kullanmanız gerekir.
d7422181-798d-488b-9b97-d6102ca3588c.png

Ardından ekranda açılacak arama kutusu üzerinden kolay bir şekilde arama yapabilirsiniz. Yapacağınız arama sonucunda ekranda eşleşen notlar yer alacaktır. Bu eşleşmeler sonucuna göre de istediğiniz içeriklere kolayca ulaşabilirsiniz.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst