gittigidiyor

OnePlus iki yeni akıllı telefon modelini daha tanıttı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
nord-ce-3-lite-aavW_cover.jpg.webp



OnePlus, bugün popüler Nord serisine iki yeni model ekledi. Nord 3, markanın en son özellikleriyle donatılmış orta segment telefonu olarak karşımıza çıkarken, şirket aynı zamanda daha uygun fiyatlı OnePlus Nord CE 3'ü de tanıttı. OnePlus Nord CE 3, birçok ilgi çekici özelliğe sahip. Telefonun gücünü, Snapdragon 782G yonga seti veriyor ve hızlı 80W şarj desteği sunuyor. Ek olarak, büyük bir AMOLED ekranı ve etkileyici bir kamera kurulumu mevcut.

Nord CE 3, OnePlus'ın daha önce piyasaya sürdüğü Nord CE 3 Lite ile aynı tasarımı paylaşıyor. Arka yüzeyde iki büyük kamera halkası bulunuyor. Ön yüzeyde ise, selfie kamerası için bir delikli 6,7 inçlik bir AMOLED ekran mevcut. İnce çerçeveleri ile ekran, Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor. Ekranın çözünürlüğü 1080 x 2400 piksel ve 20:9 oranında. Ayrıca, 120Hz yenileme hızı ve 2160Hz PWM karartma özelliği sunuyor.


OnePlus Nord CE 3'ün kalbinde, 2.7GHz'de çalışan bir ARM Cortex-A78 çekirdeği bulunan 6nm sekiz çekirdekli Snapdragon 782G yonga seti bulunuyor. Bu yonga seti, ya 128GB ya da 256GB dahili depolama ve 8GB veya 12GB RAM ile eşleştirilmiştir.

Fotoğraf çekme konusunda, arka tarafta OIS özelliği bulunan 50MP Sony IMX890 ana kamera olmak üzere üçlü bir kamera kurulumu mevcut. Bu kamera, OnePlus Nord 3'ün ana kamerasıyla aynı. Ayrıca, 8MP ultra geniş açılı kamera ve 2MP makro çekim kamerası da bulunuyor. Telefonu canlı tutan 5000mAh pil, 80W hızlı şarjı destekliyor. Nord CE 3, kutudan çıktığında Android 13 işletim sistemi ve OxygenOS 13.1 ile birlikte geliyor. Ayrıca, iki yıl boyunca işletim sistemi ve üç yıl boyunca güvenlik güncellemeleri alması bekleniyor.

OnePlus Nord CE 3, Parlak Gri ve Deniz Dalgası renklerinde sunulacak. 8GB+128GB temel versiyonun fiyatı 26,999 Rs olarak belirlendi. Daha fazla depolama alanı isteyenler için 12GB+256GB versiyonu 28,999 Rs fiyatla satışa sunulacak. OnePlus, Nord CE 3'ün Ağustos ayında satışa sunulacağını duyurdu, ancak belirli bir tarih verilmedi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst