gittigidiyor

oscam sırlama nasıl degiştirilir

baretta29

Aktif Üye
Katılım
29 Eki 2013
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
darıca
selamlar cihazda mecut olan thcam daki cccam sırlaması nasıl degiştirilir.Kendi iks mi thcama ekledim fakat sıralamasını degiştiremiyorum.Bu sıralama deiştirilebilirmi veya otomatik devreye mi giriyor.saygılar
 

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,765
Tepkime puanı
1,284
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
içindeki server otomatik verdiği için sıralama olacağını zannetmiyorum ama gerçekte yok sıralamaya çünki kanal açınca ilk ecm hangisinden gelirse ona bağlanır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst