gittigidiyor

Oyunculara COUGAR 450K Klavye ve 450M Fare

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
cougar_450m_450k_1000x1000_uk-693x510.jpg

Oyunculara COUGAR 450K Klavye ve 450M Fare

COUGAR firması oyunculara özel iki yeni ürün duyurusu gerçekleştirdi. 450K adı verilen oyun klavyesi Hibrit Mekanik tuş takımı içeriyor ve ıslanmalara karşı tasarımıyla oyuncuların işini kolaylaştırıyor. Geri beslemesi iyi olan tuşlara sahip klavye oyunlar için ideal ve uzun ömürlü. Makro kayıtları girip uygulama, çeşitli oyunlar için tuşları programlama gibi özellikler içeriyor. Üç ayrı renkte aydınlatması olan 450K, seçili olan oyun profilinin kolayca anlaşılmasına olanak veriyor. Düzenleme için COUGAR UIX System uygulaması kullanılabiliyor.
LL
LL

Cougar 450M Fare
450M ise 5000 DPI optik alıcı içeren ve iki elle de kullanılabilen bir oyun faresi. Hızlı tepkiler verebilen farenin iki ayrı bağımsız RGB aydınlatması var. Böylece istenen renk kombinasyonları bir araya getirilebiliyor. Tuşları programlama, makro atama, kısayol ekleme, ayarları düzenleme gibi seçenekler standart. Sekiz butonun tümü yeniden programlanabiliyor.
LL
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst