gittigidiyor

Özhaseki: "Tüm Kayserilileri mutlu etti"

zarali58

Aktif Üye
Katılım
16 Kas 2011
Mesajlar
1,195
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Konum
sivas
[h=2]Özhaseki: "Tüm Kayserilileri mutlu etti"[/h][h=6]Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor'un 4-1'lik Fenerbahçe galibiyetini değerlendirdi.[/h]
178757.jpg


Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'un Fenerbahçe'yi 4-1 yendiği maça ilişkin, "Bugün alınan sonuç sadece Kayserispor camiasını değil, tüm Kayserili hemşehrilerimi mutlu etmiştir. Başta Kayserispor Başkanı Erol Bedir olmak üzere emek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'ndaki maçı izleyen Özhaseki, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, Kayserispor'da yaklaşık bir yıldır yönetim sorunu olduğunu, geçen haftaki kongreyle bu sorunun giderildiğini belirtti.
"Sağ olsun Erol Bedir Bey benim ricamı kırmadı, başkan oldu"
Kayserispor'un Fenerbahçe karşısında net bir galibiyete imza attığını vurgulayan Özhaseki, şunları söyledi:
"Bugün çok keyifli bir gün. Kayserispor'da bir senedir yönetim zafiyeti vardı. En son üst üste yapılan kongrelerde Kayserispor'a sahip çıkacak bir grup bulamamıştık. Sağ olsun Erol Bedir Bey benim ricamı kırmadı, başkan oldu. Transfer çalışmalarını gerçekleştirdi. Hazırlık döneminde Sergen gibi Türkiye'nin, kabiliyeti noktasında takdirini kazanmış bir hocayla anlaştı, takımı çok kısa bir sürede hazırladı. Bugün alınan sonuç sadece Kayserispor camiasını değil, tüm Kayserili hemşehrilerimi mutlu etmiştir. Başta Kayserispor Başkanı Erol Bedir olmak üzere emek veren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah, önümüzdeki günlerde güzel maçlar çıkararak ligde kalırlar ve kalıcı olmayı devam ettirirler."
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst