gittigidiyor

PC Auto Shutdown v4.9 (Bilgisayarınız İstediğiniz Vakit Kapansın)

black@ghost

Aktif Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
28
Tepkime puanı
2
Puanları
0
pcautoshutdown.jpg


PC Auto Shutdown v4.9 (Bilgisayarınız İstediğiniz Vakit Kapansın)

PC Auto Shutdown bilgisayarınızı otomatik olarak kapatmanız konusunda size yardımcı olacak oldukça yararlı bir araçtır. Bu program sayesinde sisteminizi kapatabilir, yeniden başlatabilir, kullanıcı hesabınızdan çıkabilirsiniz. Üstelik siz bilgisayarınız başında değilken bu işlemleri önceden verdiğiniz komutlar ile gerçekleştirebilirsiniz. Size oldukça gelişmiş seçenekler sunan bu program ile bilgisayarınızı her gün için otomatik kapatma işlemlerini yaptırabilirsiniz. Üstelik sadece bir kere belirledikten sonra istediğiniz günler içinde bilgisayarınız tam belirlediğiniz saatlerde kapanır.Ve kapatma işlemi sırasında Geridönüşüm Kutusu'na yolladığınız dosyaları da yine sizin isteğiniz ve belirlemeniz doğrultusunda silebilir. Sadece Geridönüşüm Kutusu'nu temizlemek ile de kalmaz internet geçmişinizi, çerezleri, otomatik tamamlama metinlerini de temizler. Bu sayede bu tipteki dosyaları temizlemek için ekstradan başka bir programa ihtiyacınız kalmaz..


download.png




Download Uploading
Kod:
[/URL][URL="http://uploading.com/files/bb5b75b8/PC%2BAuto%2BShutdown%2Bv4.9.mayonez.net.rar/"]http://uploading.com/files/bb5b75b8/PC%2BA...ayonez.net.rar/[/URL]

Download Freakshare
[URL="http://freakshare.com/files/7tfxldls/PC-Auto-Shutdown-v4.9.mayonez.net.rar.html"]
Kod:
[/URL][URL="http://freakshare.com/files/7tfxldls/PC-Auto-Shutdown-v4.9.mayonez.net.rar.html"]http://freakshare.com/files/7tfxldls/PC-Au...ez.net.rar.html[/URL]

Download Wupload
[URL="http://www.wupload.com/file/165773856"]
Kod:
http://www.wupload.com/file/165773856
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst