gittigidiyor

Pektemek isyan etti

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2471996.jpg

Siyah-Beyazlı ekibin Trabzonspor ile oynadığı sezonun ilk karşılaşması kıran kırana geçti. İki takımın da sahadan galibiyetle ayrılma isteği futbolcuların kıyasıya bir mücadele sergilemesine neden olurken, Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Mustafa Pektemek ciddi bir sakatlık tehlikesi atlattı. Colman’ın 41. dakikadaki sert hareketiyle sağ ayak bileğinden sakatlanıp, yerde kalan golcü oyuncu saha kenarında yapılan uzun tedavi sonrası geri dönebildi. Halis Özkahya bu pozisyon sonrası kartını çıkarmazken, Mustafa Pektemek’in devre arasında hakemin yanına giderek ayak bileğini gösterdiği ve duruma isyan ettiği öğrenildi. 24. dakikada Hutchinson’a yaptığı faul nedeniyle sarı kartı olan Colman bu pozisyonda da kart görmesi halinde kırmızı kartla oyun dışında kalacaktı.

49’da oyundan aldı

UEFA Avrupa Ligi’nde Dinamo Minsk ile oynanan maçta kırmızı kart görerek 4 maç ceza alan Colman dün de oldukça agresif bir futbol sergiledi. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay da mücadelenin 49. dakikasında kendisini saha kenarına aldı. Sarı kartı olan Colman’ın oyundan atılma riski ihtimalini göz önünde bulunduran Akçay, Arjantinli yıldızın yerine Zokora’yı sahaya sürdü. Beşiktaş’ın hocası Slaven Bilic de sağ bileğine aldığı darbe nedeniyle Mustafa Pektemek’i 59. dakikada kenara alıp yerine Almeida’ya görev verdi.
 

sancaktar

Aktif Üye
Katılım
26 Tem 2013
Mesajlar
8
Tepkime puanı
2
Puanları
3
Konum
KARABÜK
colma çok efendi bir sporcuydu.son zamanlarda durumu değişti.agresif..haince oynuyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst