gittigidiyor

Philips 65pus8505 Tv8 HD Sorunu

Fleur

Aktif Üye
Katılım
9 Eyl 2021
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
54
Merhaba,

Tv8 HD kanalında neredeyse her gün donma oluyor düzelip tekrar bozuluyor bazen de tamamen gidiyor ancak SD yayında sorun yok. Mobil verinin etkilediğine dair bazı çözüm sunanlar olmuş fakat bu bende fayda etmedi. Beyaz tv ise uzun süredir yok. Çanağa bağlı 3 kablo var ve 3 farklı tvde de aynı sorun mevcut. Philips 65 inç tv dahili uydu alıcı, lg led tv harici mini uydu alıcı, vestel tv harici uydu alıcı. Sonuç aynı. Konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımlarını rica ederim.
 

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
çanak yönü ,lnb ayarı bakın
 

Fleur

Aktif Üye
Katılım
9 Eyl 2021
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
54
Sadece tv8hd de bu sorunun olması normal mi? Lnb ayarını biraz açıklar mısınız lütfen
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst