gittigidiyor

Philips, Yeni 43 İnç Monitörünü Satışa Çıkardı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[h=2]Philips’in 43 inçlik yeni ekranı,
4K UHD çözünürlüğe ve 4K MultiView Feed’e sahip.[/h]Yeni BDM4350UC Philips ekran, UltraClear 4K UHD görüntüler sunmak için yüksek performans panel kullanıyor. Full HD’nin dört katı çözünürlükteki 3840×2160 piksellik ekran, dört kat daha fazla netliğe sahip. CAD mühendisleri, karmaşık tasarımların ince ayrıntılarını yakınlaştırabilir. Geniş, karmaşık tablolarla çalışan mali uzmanlar, küçük sütunları çözümlemek zorunda kalmadan her şeyi rahatça görüntüleyebilir.
4K için MultiView teknolojisi
43 inçlik 4K UHD ekran alanı sayesinde, çoklu pencereler ve uygulamalar ile yan yana çalışacak oldukça geniş bir alan mevcut. Bilginin çoklu kaynaklardan eşzamanlı olarak görüntülenip işlenmesi gereken durumlar için ideal olan MultiView özelliği, kullanıcıların dörde kadar farklı sistemden girdi yürütmesini sağlıyor. Ayrıca ekranda bir seferde dört Full HD penceresi gösterebiliyor.
Picture-by-Picture (PbP) özelliği ise, kontrol merkezlerindeki genel kuşbaşı görüntüsünü, örneğin hava trafiği kontrolü ve tesis güvenliği gibi, sağlıyor. Farklı kaynaklardan gelen dört kamera verisini tek ve aynı ekranda görüntülenebiliyor. Ofiste ise, ekip üyeleri dört diz üstü bilgisayardan gelen içeriği görüntüleyebilirler, böylece üzerine konuşulan ve farklı kaynaklardan gelen içerik için takım toplantılarında daha büyük kolaylık ve üretkenlik sağlanmış olur. İki cihazı destekleyen Picture-in-Picture modu (PiP) ile, kullanıcılar bir yandan PC ‘de çalışırken diğer yandan set üstü kutusundan canlı futbol bildirimlerini takip edebilirler.
Geniş bağlantı seçenekleri
Mobil cihazlardan yürütmeyi sağlayan (aynı anda cihazı da şarj ederken) HDMI, DisplayPort ve MHL gibi bağlantı seçenekleri yelpazesine sahip, 43 inçlik yeni 4K Ultra HD ekran kullanımda özgürlük sunmak için tasarlandı. Süper hızlı USB 3.0 portu kullanıcıların 43 inç ekranda, 60 Hz’lik 4K Ultra HD içeriği deneyimlemelerini sağlıyor.
Philips’in 43 inçlik yeni BDM4350UC ekranı Mayıs başından itibaren 899 USD (KDV hariç) fiyatla piyasada bulunabilir.
Teknik Özellikler – Philips 43 inç BDM4350UC ekran:
LCD panel tipi IPS LCD
Arka aydınlatma teknolojisi W-LED sistemi
Panel ölçüsü 42.51 inç / 108 cm
Optimum çözünürlük 3840 x 2160 @ 60 Hz
Görüntüleme açısı 178º (H) / 178° (V), @ C/R > 20
Parlaklık 300 cd/m²
Parlaklık tutarlılığı %96 ~ %105
Renk sayısı 1.07 milyar renk desteği (10 bit)
MultiView PiP (iki cihaz), PBP (dört cihaz)
Bağlantı• USB: USB 3.0 x 4 (hızlı şarjlı 1 adet)
• Sinyal Girişi: VGA (Analog), DisplayPort x 2, HDMI (2.0), MHL x 2
• Sync Girişi: Ayrı Sync, Sync yeşil
• Ses (Girişi/Çıkışı): PC ses girişi, Kulaklık çıkışı
Sürdürülebilirlik• Çevre ve enerji: EnergyStar 6.0, EPEAT Silver, RoHS
• Geri dönüşümlü ambalaj malzemesi: % 100
• Spesifik Maddeler: PVC / BFR içermeyen kasa, Cıvasız, Kurşunsuz
Uygunluk ve standartlarDüzenleyici Makam Onayları: CECP, WEEE, KCC, PSE, VCCI, J-MOSS, EPA, BSMI, SEMKO, RCM, CE İşareti, FCC B Sınıfı, EAC, cETLus, TUV/ISO9241-307, PSB, E-standby, SASO, CB, China RoHS, UKRAINIAN, Kuveyt, KUCAS, ICES-003
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst