gittigidiyor

PHP de Öğrenci Takip Sistemi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
PHP de Öğrenci Takip Sistemi

İsmi lazım olmayan bir dersin yine ismi lazım olmayan bir hoca tarafından hiç bir kod gösterilmeden istenilen bu sistemi bir arkadaşa yapmış bulunmaktayım.
Sistemi Kısaca anlatmak gerekirsek, 2 Kullanıcı girişi mevcut(Hoca ve Öğrenci)
-Hoca Sisteme giriş yapar ve o dönem içinde vermiş olduğu versleri sisteme ekler.
-Öğrenci sisteme giriş yapar ve o dönem alacak derslerini seçer.
-Hoca Sisteme tekrar giriş yapar ve o dönem vermiş olduğu derslere girdiğinde hangi öğrencilerin o dersleri aldığını görür ve o öğrencilere vize ve final notu girişleri yapar.
-Öğrenci tekrar sisteme giriş yaptığında notlarını o dersin ilk girişinde hocanın vize ve final yüzdeliklerine göre işlenmiş notlarını görür.(harf notu ve ortalama olarak.)

sistemi yüzeysel olarak anlattım,derinlerine inmiyorum.sistem çalışır durumda,arkadaş derstende iyi bir not aldı
umarım sizin hocanızda buna benzer bir ödev verir ve işinize yarar.

indirmek için tıklayınız…


More from my site



 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst