gittigidiyor

PirateBrowser 100 bin indirmeye ulaştı!

aferin

Aktif Üye
Katılım
5 Nis 2012
Mesajlar
2,068
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
ist
2013081409422719972.jpg


Dünyanın ilk "korsan tarayıcısı", indirilmeye sunulduğu andan itibaren interneti birbirine kattı!

Dünyanın en büyük torrent sitesi The Pirate Bay'in Cumartesi günü ortaya çıkardığı "PirateBrowser" web tarayıcısı, 100 bin indirime sayısına ulaştı.

10. yıldönümünü kullanıcılarına bir web tarayıcısı hediye ederek kutlayan Pirate Bay'e göre PirateBrowser, sansürleri ortadan kaldırarak Pirate Bay'i erişilebilir hale getiriyor. Şu an sadece Windows'ta kullanılan Firefox tabanlı web tarayıcısı, TorrentFreak'e göre 13 Ağustos itibariyle 100 bin indirmeye ulaştı.

Firefox 23'ü temel alan web tarayıcısı, internette isimsiz dolaşmaya izin veren Tor yazılımından da faydalanıyor. Bununla birlikte PirateBrowser, normal trafiğinizi anonim hale getirmiyor. Bunun için bir VPN üyeliğine veya Tor yazılımının kendisine ihtiyacınız var.

PirateBrowser'ı kullanırken normalde içerinde zararlı bulunduğu için engellenen web sitelerini yanlışlıkla açabilmeniz mümkün. Dolayısıyla tarayıcıyı kullanırken daha dikkatli olmak, şüpheli bir durumda web sitelerini Google yoluyla aratarak ilerlemek gerekiyor.

Kaynak: CHIPonline
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst