gittigidiyor

Pkk yandaşları ayaklandı, polise ateş açtılar

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Yüksekova'da olaylar çıktı, BDP'nin duvar eylemine polis müdahale etti.

Mardin'in Nusaybin ilçesi ile Suriye'nin Kamışlı ilçesini birbirinden ayıran sınır şeridi üzerinde beton duvar yapılmasına karşı çıkan BDP, durumu protesto için yürüme eylemini yapacağını duyurmuştu. Eyleme esnaf da kepenk kapatarak destek verdi.

POLİSE SİLAH VE BOMBAYLA SALDIRDILAR
Gösterici bir grup Şemdinli Yolu üzerinde bir araya gelerek Cengiz Topel Caddesi'ne yürüyüşe geçti. Polis yürüyüş yapan gruba müdahale etti. Polisin gaz bombalı plastik mermili ve tayzikli suyla müdahalesine, göstericiler havai fişek, molotofkokteyli ve taşlarla karşılık verdi. Ayrıca göstericiler, polise karşı el yapımı bombalar ve otomatik silahlar da kullandı. Dağılan grup ara sokaklarda bir araya gelerek eylemlerini devam ettirdi. Bölgeye çok sayıda özel harekat timi sevk edilirken gerginlik yer yer devam etti.


Kaynak : http://www.haber3.com/pkk-yandaslari-ayaklandi-polise-ates-actilar-haberi-2296295h.htm#ixzz2jyeDPH2w
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst