gittigidiyor

PlayStation Mağaza, büyük ek paket indirimine ev sahipliği yapıyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]PlayStation Mağaza, büyük ek paket indirimine ev sahipliği yapıyor[/h][h=2]Sevdiğiniz bütün oyunların ek paketleri indirimde!
[/h][FONT=&quot][FONT=&quot]Büyük indirimlere ev sahipliği yapmasıyla tanınan PlayStation Mağaza, şimdi ise ek paketleri oyunculara sunuyor. Birbirinden farklı pek çok oyunun, ek içerikleri indirimde. Genişleme paketleri ve ek paketler en uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. [FONT=&quot]Başka bir yerde göremeyeceğiniz geniş yelpazesi ve gerçekten indirilmiş fiyatlarıyla, kaçırılmaması gereken PlayStation Mağaza indirimlerden birisi.[/FONT][/FONT]
3052432-the_witcher_3_wild_hunt_blood_and_wine_anna_henrietta_and_her_entourage_rgb_en.jpg

[FONT=&quot]Bu indirimden faydalanmak için, PlayStation Mağaza’ya ilerlemeniz ve istediğiniz içeriği seçereksatın almanız yeterli; başka bir koşul bulunmuyor. Ctrl+F komutunu kullanarak, istediğiniz oyunun ek paketinin PlayStation Mağaza’daki indirime dahil olup olmadığını hemen aşağıdaki liste sayesinde öğrenebilirsiniz. [FONT=&quot]Umarız en sevdiğiniz oyunun genişleme paketini almak için bir kenara para ayırmışsınızdır. [/FONT]PlayStation Mağaza konsollara göre ayrıldığından; PlayStation 4 kullanıcılarını hemen aşağıya,[FONT=&quot] PlayStation 3 kullanıcılarını ise buraya alalım.[/FONT][/FONT]
[h=2][FONT=&quot]PlayStation 4 İçin PlayStation Mağaza İndirimleri[/FONT][/h]
[h=2][FONT=&quot]PlayStation 3 İ[/FONT][FONT=&quot]çin PlayStation Mağaza İndirimleri[/FONT][/h]
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst